Ako správne merať penis? Postupujte takto

9. marca 2022, topblogger, Zdravie

Čím väčší, tým lepšie! Toto je predstava každého muža o svojom prirodzení. Myslí si to však aj to nežnejšie pohlavie? Dnes už nie je nič nezvyčajné, že muži podstupujú chirurgické zákroky na zväčšenie penisu len kvôli tomu, aby zaujali svoju polovičku. Je to však potrebné?

Žena držív ruke krajčírsky meter s ktorým ide merať penis
zdroj: freepik.com

Aká je priemerná dĺžka penisu na Slovensku?

Pravdepodobne vás zaujíma, aká dĺžka penisu je ideálna. Nuž, nemáme tu pre vás prichystané žiadne štatistiky. V tomto prípade by boli aj zbytočné. Priemerná dĺžka pohlavného údu na Slovensku sa totiž počas erekcie odhaduje na 13 centimetrov, čo je podľa odborníkov zlatý stredný priemer. Množstvo mužov si však priemernú veľkosť penisu predstavuje v dĺžke 20 centimetrov. V tomto prípade ide o gigantický nadpriemer a verte či nie, vašej partnerke by sa to nepáčilo.

Ako zmerať dĺžku penisu?

Ak si myslíte, že dĺžku a veľkosť svojho prirodzenia poznáte, môžete sa mýliť. Viete, ako si pohlavný úd správne zmerať? Odporúčame vám použiť pravítko, avšak ak máte penis zakrivený, lepšie bude použiť krajčírsky meter. Dôležité je aby ste svoj penis merali zo správnej strany. Meranie zospodu alebo zboku sa neodporúča, pretože výsledky môžu byť skreslené. Svoj penis by ste teda mali merať zvrchu a to tak, že pravítko alebo meter priložíte na koniec penisu a jemne zatlačíte o lonovú kosť. Vyjde vám hodnota, ktorá je objektívna a môže sa líšiť maximálne o 1 – 2 cm.

Muž v trenkách s malým penisom
zdroj: freepik.com

Ako zmerať hrúbku penisu?

Na meranie hrúbky penisu môžete použiť krajčírsky meter, špagát alebo stužku, ktorú je potrebné omotať okolo najširšieho bodu. Potom meter alebo iný špagát vyrovnajte a priložte ho k pravítku. Meranie penisu je možné vykonávať v pokojnom stave, poprípade počas erekcie.

Ako si zväčšiť penis?

Máte pocit, že veľkosť penisu je u vás malá a túžite po väčšom prirodzení? V tom prípade je ideálnym riešením zväčšenie penisu. Ide o neinvazívny zákrok, ktorý z vášho priemerného penisu spraví skutočnú pýchu. Rozhodne sa nemáte čoho obávať. Všetko máte totiž možnosť prekonzultovať s odborníkmi, ktorí vám všetko vysvetlia.