Spríjemnite si intímne zážitky zväčšením bodu G

9. augusta 2022, topblogger, Zdravie

Magické miesto zaručujúce silné vzrušenie objavili výskumníci keď sa snažili pomôcť ženám, ktoré sa pri sexuálnom styku pomočovali. Zistili, že nejde o inkontinenciu, ale ejakuláciu pri dráždení bodu G, ktorá je dôkazom, že partnerka je dokonale vzrušená. Ako ho naplno využiť? Zväčšite ho!

Čo je to bod G?

Existuje malá oblasť nazývaná Grafenbergov bod, skrátene bod G, ktorá je vnútri vagíny. Tento bod je sexuálne citlivý a počas vzrušenia sa prekrví a mierne zväčší. Vďaka tomu je možné nahmatať ho ako malý hrbolček. Mnohým ženám stimulácia tohto bodu spôsobuje silný orgazmus a pri vysokej miere vzrušenia sa dokonca objavuje ženská ejakulácia. 

Kde sa nachádza bod G?

Ženský bod G sa nachádza približne dva a pol centimetra od vaginálneho otvoru na hornej vaginálnej stene. Nachádza sa teda na vaginálnej stene smerom k pupku.

Augmentácia bodu G na zlepšenie kvality sexuálneho života

Ako vplýva stimulácia bodu G na ženský orgazmus

Pri stimulácii bodu G prstami, penisom alebo vibrátorom dochádza k jeho zväčšeniu a objavuje sa pocit nutkania na močenie. Keď sa žena tomuto pocitu poddá a úplne sa uvoľní, namiesto močenia sa objaví ejakulácia zo žliaz spojená so silným ženským orgazmom. Aj v prípade, že k ejakulácii nedôjde, popisujú ženy stimuláciu bodu G za vzrušujúce obohatenie ich sexuálneho života.

Augmentácia bodu G na zlepšenie kvality sexuálneho života

Augmentácia bodu G je jednoduché ošetrenie, ktoré spôsobuje, že bod G je plnší a vystúpenejší. Vďaka tomu je citlivejší a žena môže zažívať silnejší orgazmus. Zväčšuje veľkosť aj citlivosť bodu G, takže je jednoduché ho nájsť a dráždiť. Počas procedúry je najskôr injekčne zavedené lokálne anestetikum a následne je do bodu G vstreknutý kolagén. Už po štyroch hodinách môže pacientka odísť domov a pokojne môže mať aj sexuálny styk. Procedúra je bezbolestná a jej účinky vydržia až pol roka.