Založ si blog

Prírodná kozmetika je najlepší darček pre ženu. Toto je TOP 10 produktov.

Premýšľate nad darčekom pre ženu a neviete sa stále rozhodnúť? V tom prípade ste tu správne! Prinášame vám tip na dokonalý darček pre ženu na Vianoce alebo akýkoľvek iný sviatok. Jedná sa o prírodnú kozmetiku, ktorú rozhodne žiadna žena neodmietne.

Prečo je prírodná kozmetika ten najlepší darček pre ženu? Vysvetlenie je jednoduché. Kozmetiku predsa žiadna žena neodmietne. Ak túžite kúpiť ideálny darček pre manželku, musíte však kozmetiku vyberať podľa jej preferencií. Aj keď sa to môže zdať náročné, prírodnou kozmetikou nič nepokazíte. Darček k narodeninám pre ženu vo forme prírodnej kozmetiky je skutočne tá správna voľba.

Toto sú najlepšie darčeky pre ženu

Aby sme vám výber bio kozmetiky čo najviac uľahčili, prinášame vám stručný prehľad TOP 10. produktov, ktoré rozhodne stoja za vyskúšanie. Pomer kvalita a cena je v tomto prípade v absolútnej rovnováhe, preto sa neváhajte inšpirovať!

#1 Prírodný krém na tvár pre hydratovanú pleť

Prírodný krém na tvár Sukin Cream Super Greens je skvelá voľba na hydratáciu pleti. Obsahuje vysoko účinné látky, ako napríklad výťažky spiruliny, petržlenu či chlorelly. Tento 100 % prírodný krém na tvár dodá vašej pokožke živiny, vďaka čomu bude hydratovaná a vyživená.

Prírodný hydratačný krém na tvár Sukin Cream Super Greens

#2 Bio pleťová maska pre dokonalú tvár

Pravidelné používanie masiek sa rozhodne oplatí. Prírodná pleťová maska Sukin Facial Masque je bohatá na antioxidanty a obsahuje červený íľ, bentonín a kaolín. Táto 100 % organická maska vám zaručí zlepšenie stavu a vzhľadu pokožky. Okrem iného, dôkladne detoxikuje pleť a eliminuje výskyt akné.

Prírodná pleťová maska Sukin Facial Masque

#3 Najlepší pleťový peeling na pleť

Peeling sa používa na odstránenie odumretých buniek a na prečistenie pokožky. Prírodný Himalaya čistiaci pleťový peeling Neem obsahuje výťažky z rastlín, ktoré zabezpečujú čistú pleť, prevenciu akné a upchatých pórov.

Prírodný Himalaya čistiaci pleťový peeling Neem

#4 Organické mydlo na tvár aj telo

Prírodné jemné tekuté mydlo Akeso zvlhčuje a chráni ruky pred podráždením. Toto prírodné mydlo je vhodné používať aj ako sprchový gél. Obnovuje rovnováhu, tón a pružnosť pokožky, pričom jej poskytuje hydratáciu.

Prírodné jemné tekuté mydlo Akeso

#5 100% bio telové mlieko pre hebkú pokožku

Na upokojenie pokožky je potrebné používať telové mlieko. Sukin výživné telové mlieko Sensitive je ideálnym riešením na zjemnenie pokožky a zabezpečenie ochrany pred voľnými radikálmi. 100 % bio telové mlieko Body Lotion obsahuje aloe vera, uhorku a harmanček, ktoré poskytujú vysokú účinnosť produktu.

#6 Prírodná starostlivosť o vlasy

Základom starostlivosti o vlasy je šampón. Prírodný Hydratačný šampón na suché a poškodené vlasy Sukin poskytuje vlasom výživu a regeneráciu suchých či poškodených vlasov. Starostlivosť o vlasy zahŕňa aj používanie špeciálnej masky. Odporúčame Sukin prírodnú hydratačnú masku na vlasy s kokosovým olejom. Intenzívne hydratuje, predchádza vzniku rozštiepených končekov a vyživuje vlasy do ich hĺbky. 

Hydratačný šampón na suché a poškodené vlasy

#7 Bio zubná kefka a pasta pre krásne zuby

Každé ráno a večer je potrebné čistenie zubov. K tomu budete potrebovať bio zubnú kefku a pastu. Zubná pasta s kurkumou a propolisom je skvelým riešením na elimináciu tvorby zápalových procesov. Obsahuje antibakteriálne vlastnosti, pričom posilňuje zubnú sklovinu.

Bambusové zubné kefky

#8 Organické bomby do kúpeľa

Vašej manželke môžete dopriať relax v podobe organických bómb do kúpeľa. Nielenže organické bomby do kúpeľa potešia vašu ženu príjemnou arómou, taktiež hydratujú pokožku a napomáhajú pri liečbe celulitídy. 

Sada 3 šumivých prírodných bômb do kúpeľa

#9 Hydratačný balzam na pery

Pre suché a popraskané pery je ideálny balzam na pery juicy lips, ktorý zlepšuje textúru pier, zvlhčuje ich a zabraňuje vysušovaniu. Obsahuje zmes piatich lesných plodov, jojobového oleja a vosku.

Prírodný Balzam na pery Juicy lips

#10 Olej pre prirodzene vyživené vlasy

Starostlivosť o vlasy môže žena doplniť aj použitím prírodného oleja na vlasy. Ricínový olej posilňuje štruktúru vlasov, urýchľuje ich rast a zabraňuje vypadávaniu. Obsahuje omega 6 a 9 či vitamín E. 

Prírodný Ricinový olej

Veríme, že sme vás inšpirovali darčekom pre vašu ženu na narodeniny či Vianoce. Týmto výberom rozhodne nič nepokazíte!

Upchatý odtok – prečo sa opakovane upcháva a ako tomu predchádzať?

03.04.2024

Udržiavanie čistej a fungujúcej domácnosti zahŕňa viac než len utieranie prachu a vysávanie podlahy. Jedným z často prehliadaných aspektov je správna starostlivosť o odtoky, najmä v kuchyni a kúpeľni. Opakované upchávanie odpadu môže byť nielen nepohodlné, ale môže tiež naznačovať potenciálne chybičky vo vašom upratovaní. V tomto článku sa ponoríme do bežných [...]

Ako si vybrať správny plot – hliníkové ploty vs. iné ploty

03.04.2024

Predstava dokonalého plotu sa často líši od človeka k človeku, berúc do úvahy nespočetné množstvo možností dostupných na trhu. Rôzne typy plotov slúžia na rôzne účely a nájsť ten ideálny si vyžaduje starostlivé zváženie funkčnosti, estetiky a údržby. Preto budeme vaším sprievodcom v rozmanitom svete oplotenia, ponúkame prehľad o rôznych typoch oplotenia a cenné [...]

Sú hliníkové ploty naozaj bezúdržbové?

14.08.2023

Ako každá väčšia investícia do domácnosti, aj výber vhodného oplotenia vyžaduje prieskum trhu a hľadanie tej najlepšej alternatívy. Hliníkové ploty sú dobrou voľbou pre majiteľov domov, ktorí chcú mať estetický a ľahko udržiavateľný plot okolo pozemku. Benefity hliníkových plotov Hliníkové ploty sú populárne kvôli svojmu vzhľadu, ľahkosti a odolnosti. [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 207313x
Priemerná čítanosť článkov: 3239x

Autor blogu

Kategórie