Založ si blog

Spríjemnite si intímne zážitky zväčšením bodu G

Magické miesto zaručujúce silné vzrušenie objavili výskumníci keď sa snažili pomôcť ženám, ktoré sa pri sexuálnom styku pomočovali. Zistili, že nejde o inkontinenciu, ale ejakuláciu pri dráždení bodu G, ktorá je dôkazom, že partnerka je dokonale vzrušená. Ako ho naplno využiť? Zväčšite ho!

Čo je to bod G?

Existuje malá oblasť nazývaná Grafenbergov bod, skrátene bod G, ktorá je vnútri vagíny. Tento bod je sexuálne citlivý a počas vzrušenia sa prekrví a mierne zväčší. Vďaka tomu je možné nahmatať ho ako malý hrbolček. Mnohým ženám stimulácia tohto bodu spôsobuje silný orgazmus a pri vysokej miere vzrušenia sa dokonca objavuje ženská ejakulácia. 

Kde sa nachádza bod G?

Ženský bod G sa nachádza približne dva a pol centimetra od vaginálneho otvoru na hornej vaginálnej stene. Nachádza sa teda na vaginálnej stene smerom k pupku.

Augmentácia bodu G na zlepšenie kvality sexuálneho života

Ako vplýva stimulácia bodu G na ženský orgazmus

Pri stimulácii bodu G prstami, penisom alebo vibrátorom dochádza k jeho zväčšeniu a objavuje sa pocit nutkania na močenie. Keď sa žena tomuto pocitu poddá a úplne sa uvoľní, namiesto močenia sa objaví ejakulácia zo žliaz spojená so silným ženským orgazmom. Aj v prípade, že k ejakulácii nedôjde, popisujú ženy stimuláciu bodu G za vzrušujúce obohatenie ich sexuálneho života.

Augmentácia bodu G na zlepšenie kvality sexuálneho života

Augmentácia bodu G je jednoduché ošetrenie, ktoré spôsobuje, že bod G je plnší a vystúpenejší. Vďaka tomu je citlivejší a žena môže zažívať silnejší orgazmus. Zväčšuje veľkosť aj citlivosť bodu G, takže je jednoduché ho nájsť a dráždiť. Počas procedúry je najskôr injekčne zavedené lokálne anestetikum a následne je do bodu G vstreknutý kolagén. Už po štyroch hodinách môže pacientka odísť domov a pokojne môže mať aj sexuálny styk. Procedúra je bezbolestná a jej účinky vydržia až pol roka.

Upchatý odtok – prečo sa opakovane upcháva a ako tomu predchádzať?

03.04.2024

Udržiavanie čistej a fungujúcej domácnosti zahŕňa viac než len utieranie prachu a vysávanie podlahy. Jedným z často prehliadaných aspektov je správna starostlivosť o odtoky, najmä v kuchyni a kúpeľni. Opakované upchávanie odpadu môže byť nielen nepohodlné, ale môže tiež naznačovať potenciálne chybičky vo vašom upratovaní. V tomto článku sa ponoríme do bežných [...]

Ako si vybrať správny plot – hliníkové ploty vs. iné ploty

03.04.2024

Predstava dokonalého plotu sa často líši od človeka k človeku, berúc do úvahy nespočetné množstvo možností dostupných na trhu. Rôzne typy plotov slúžia na rôzne účely a nájsť ten ideálny si vyžaduje starostlivé zváženie funkčnosti, estetiky a údržby. Preto budeme vaším sprievodcom v rozmanitom svete oplotenia, ponúkame prehľad o rôznych typoch oplotenia a cenné [...]

Sú hliníkové ploty naozaj bezúdržbové?

14.08.2023

Ako každá väčšia investícia do domácnosti, aj výber vhodného oplotenia vyžaduje prieskum trhu a hľadanie tej najlepšej alternatívy. Hliníkové ploty sú dobrou voľbou pre majiteľov domov, ktorí chcú mať estetický a ľahko udržiavateľný plot okolo pozemku. Benefity hliníkových plotov Hliníkové ploty sú populárne kvôli svojmu vzhľadu, ľahkosti a odolnosti. [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 209523x
Priemerná čítanosť článkov: 3274x

Autor blogu

Kategórie